2011-07-09

Glasklasen!

Vi fortsätter på ämnet vinflaskor.. fast denna gången vinglas
Vi har ett inredningsproblem, nämligen vad vi ska ha för lampor i vardagsrummet! Rummet är stort, och högt i tak, så lampan får inte vara för liten så den försvinner, men inte heller för stor så den hamnar i focus helt...!

Över matbordet, som är fyrkantigt, kan jag tänka mig den här!


Denna häftiga lampa såg jag redan för två år sedan, och blev förälskad! Åhh... i denna stora får det plats 40 glas. Det finns en mindre variant också, men det är definitivt den stora jag vill ha! ...om vi nu ska ha en sådan?!

Jag återkommer med bilder från vardagsrummet, när det är lite mer städat än för tillfället! Vardagsrummet är inte klart och inte färdigtmöblerat. Vi har absolut inte bråttom med det, utan det får växa fram. När vi väljer möbler och inredning får det inte vara så att vi tröttnar på det snabbt. 
Vi gillar klassiskt, stilrent, vitt med inslag av marinblått... lite new england med guldkant. Är ni med..? ;) Lite kryptiskt kanske.. det tycker även min make ibland, när jag försöker beskriva hur jag tänkt att det ska bli. Inredning är för mig inte bara strategiskt utplacerade möbler. Det måste finnas lite harmoni... och passa ihop, givetvis! ;)

Strunt samma... lampor var det ju!! Jakten på de perfekta lamporna lär ju fortsätta!

Ha en skön lördagkväll, nu ska jag ta mig ett glas vin!
// Mia

3 kommentarer:

simon babar sa...

Hej och tack för din blogg som jag fann.
Vinlampan är jättefin och jag undrar var den finns att köpa?
Tack på förhand
Simon

simon babar sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Martina Brinck sa...

Hej!
Mitt namn är Martina Brinck och jag är den nya sales managern på Cedervall shapes som är en nystartad del av Cedervall arkitekter i Stockholm.
Mina chefer Björn Stillefors och Jörgen Pudeck designade denna lampa för 20 år sedan och har i år bestämt sig för att ta över försäljningen själva under det nystartade Cedervall shapes.
Har du frågor eller intresse om lamporna, finns 3 stycken storlekar, tveka inte att kontakta mig på +46707805069 / +46841061510 info@cedervallshapes.se.
Tack! :)