Om mig!

Vad roligt att Du hittat till min blogg!


Jag och min underbara make bygger tillsammans ett stort vitt hus i new england-stil. Huset är en enplansvilla vi ritat själva tillsammans med arkitekten. Det är ca 230kvm stort och i ett plan, förutom tonåringens studio, som ligger på en andra våning. Vi har fyra underbara barn, två Chihuahua-flickor som heter Chanel och Chloe' och en katt som heter Gucci! 

Jag är egen företagare och drev, tills alldeles nyligen, en stor choklad och konfektyrbutik här, i vår småstad. 
Butiken är nu såld och jag njuter av livet... 
Samtidigt utbildar jag mig till Ekonomi- och löneassistent, och är klar nu i höst!

Jag älskar inredning och har egentligen många stilar. Jag blandar och mixar!  Men jag är mest svag för new england och älskar vitt och blått! 
Sen älskar jag mitt stora kök, matlagning och bakning är en passion. Jag köper gärna kokböcker och har en stor samling... alldeles för stor om du frågar maken. ;)

Shopping!! Finns det något roligare!? Jag handlar gärna och ofta, både till hemmet och till familjen.

Vi gillar att resa, varje höst brukar jag och maken ta en weekend i England. På vintern åker vi gärna till Sälen, men på sommaren är vi faktiskt mest hemma och snickrar... ;)


Hoppas du kan hitta lite inspiration och små shoppingtips!

Kram MiaPssst...  Bloggens namn Casa bianca di Mia, betyder Mias vita villa. Varför jag valt en titel på italienska, är för att min släkt på mammas sida kommer från Italien. Min mammas morfar var italienare.